Tokon alkeet 4.6.2020!

55,65 

Varasto loppu

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan tokoon!

Tämä kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille, kilpailemisesta kiinnostuneille tai jo kisauransa aloittaneille koirakoille.
Kurssilla käydään läpi TOKOn alokasluokan liikkeet ja harjoitellaan liikkeitä koirakon tason ja toiveiden mukaan. Kurssi sopii tokosta kiinnostuneille, kaiken ikäisille koirille ja se antaa hyvät eväät ohjaajalle mitä kaikkea tulisi huomioida kun valmistaudutaan tottelevaisuuskokeiden alokasluokkaan.
Kurssi sopii myös jo kisaaville alokasluokan koirille, jolloin voidaan hioa esimerkiksi eri liikkeiden tekniikkaa ja suoritusvarmuutta, sosiaalisen palkkauuksen vahvistamista, vireen hallintaa jne.

Käytännön harjoitukset tehdään yksilöharjoituksina, mutta myös ryhmäpaikallaoloa harjoitellaan ohjatusti.

Harjoituspäivät ja harjoitusten teemat ovat:

  • 4.6. Seuraaminen
  • 11.6. Jäävät liikkeet ja luoksetulo
  • 18.6. Kaukokäskyt ja noutoesineen pitäminen
  • 25.6. Ketjutusharjoitus ohjaajan valitsemilla liikkeillä ja ryhmäpaikallaolo

Harjoitukset ovat aina torstaisin klo 18:30-19:30

Kouluttajana toimii Nina Kangasniemi, jolla on pitkä harrastus- ja kilpailutausta eri koiraurheilulajeissa. Ninalla on kokemusta useista erityyppisistä roduista ja hän on itse kilpaillut mm. corgin, kelpien, saksanpaimenkoiran, dobermannin, belgianpaimenkoira malinoisin, bordercollien, siperian huskyn, sekä borderterrierin kanssa.

Laitathan lisätietokenttään hieman tietoa koirastasi, tämän hetkisestä koulutustasosta, sekä mahdollisista toiveista kurssin suhteen! Vahvistusviestissä saat kurssin tarkemmat tiedot!

 

Tervetuloa mukaan! 🙂

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.