Pentukurssi – Kontakti kuntoon 22.11.2020!

55,65 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Tervetuloa mukaan alle 1-vuotiaille pennuille ja nuorille koirille suunnatulle, huippu suositulle kontakti kuntoon -kurssille! 🙂

Harjoitukset ovat joka viikko sunnuntaisin.
Samoissa merkeissä kokoontuu kaksi pienryhmää joissa on max. 6 koirakkoa per ryhmä;

    • Ryhmä 1 klo 11:00-11:50
    • ryhmä 2 klo 12:00-12:50

Harjoituspäiviä on neljä: 22.11., 29.11., 6.12. ja 13.12.

Tämä neljän kerran kurssi on suunnattu alle 1 –vuotiaille (häilyvä raja) pennuille rotuun katsomatta.
Kurssilla harjoitellaan tärkeitä perusteita, kuten omaehtoista kontaktia ohjaajaan, luopumista erilaisista ärsykkeistä, toisten koirien ohitusta neutraalisti, yksinkertaisten tottelevaisuusliikkeiden alkeita, tutustutaan erilaisiin jännittäviin asioihin ja alustoihin, sekä opetellaan viemään pentua reaktioiden yli oikeilla, koiraa vahvistavilla tavoilla. Harjoitukset eivät valtaosin perustu houkutteluun vaan tavoitteenamme on ohjata koiraa tarjoamaan toivottua käyttäytymistä jonka vahvistamista lähdemme yhdessä harjoittelemaan.
Kurssilla tehdään myös kehonhallintaharjoituksia tasapainotyynyjä ja puolipalloja hyödyntäen (kouluttaja on dobo-koulutusohjaaja).
Tällä kurssilla kaikki kurssilaiset harjoittelevat yhtä aikaa kentällä pienryhmässä (max 6 koirakkoa/ ryhmä) turvavälejä noudattaen!

Kouluttajana kurssilla on Veikarin Sevil!

HUOM. Mikäli koirallasi on haasteita toimia samassa tilassa muiden koirien kanssa niin suosittelemme alkuun esim. yksityisopetusta. Jos koira kiihtyy muista koirista, on asetelma koiran oppimisen kannalta haastava. Lisäksi se vaikeuttaa muiden koirien oppimiseen. Haastavan koiran kanssa pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse: koirakoulu.veikari@gmail.com
Mietitään yhdessä teille sopiva alku oppimisen tielle! 🙂

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Velitse ryhmä!

Ryhmä 1 klo 11:00-11:50, Ryhmä 2 klo 12:00-12:50

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.