Peltojäljen alkeet, tulossa!

56,45 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa haistelemaan peltojäljen ihmeellistä maailmaa!

Peltojälki sopii hyvin palveluskoirarotuisten ohjaajille, jotka haluavat alkuopetusta peltojäljen saloihin. Pellolla tehty alkutyö antaa PK-puolella pohjaa esimerkiksi metsäjäljelle (PAJÄ) , lisäksi itse peltojälkikokeisiin (erikoisjälki (IFH) ja suojelujälki (IGP).

Peltojälki sopii erinomaisesti aktivoinniksi myös muunkin rotuisille koirille. Nenänkäyttöä rakastaville koirille homma on erittäin mieleistä ja lisäksi se on varsin väsyttävää hommaa. Kurssilla ei siis ole roturajoitteita, mutta jotta saisit kurssista mahdollisimman paljon irti niin olisi hyvä, että koirasi olisi perso herkuille ja tykkäisi käyttää nenäänsä.

Kurssilla käydään läpi jäljestyksen perusperiaatteita, opetellaan tekemään jälkiä ruokapalkkaa hyödyntäen, sekä opetellaan koiran ohjaamista ja liinankäyttöä. Harjoitukset suunnitellaan koirakon osaamistason mukaan, mutta mitään pohjataitoja ei vaadita. Koulutus tapahtuu positiivisesti vahvistaen.

Kouluttajana on Veikarin Sevil, jolla on kilpailukokemusta hyväksytyin tuloksin niin suojelujäljeltä, kuin erikoisjäljeltä.

Kurssipäivät ovat:
Kokoonnumme Veikarin alaparkkiksella klo xx josta lähdemme yhdessä pellolle.

Tervetuloa mukaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.