Nuoren koiran perustaidot 18.7.2020!

55,65 

Varastossa

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nuoren koiran perustaidot -kurssille!

Tämä kurssi on jatkoa huippu suositulle kontakti kuntoon -kurssille!

Kurssilla keskitytään rakentamaan koiran motivointia ja palkkaamista erilaisissa tilanteissa ja se antaa hyviä eväitä niin arkielämään, kuin kilpailemaan tähtäävillekin. Kurssin tavoitteena on opetella ja vahvistaa perustehtäviä ja se antaa erinomaisen pohjan myös esim. toko-, rally-toko ja pk-harrastajille.

Kurssi soveltuu nuorille, kaiken rotuisille koirille ja ohjaajille, joilla on tavoitteena kehittää koiran motivointiin ja koulutukseen liittyviä taitoja. Kaikki harjoitukset suunnitellaan koirakon tason ja toiveiden mukaan ja koulutus tapahtuu positiivisia metodeja käyttäen.

Kouluttajana toimii Nina Kangasniemi, jolla on pitkä harrastustausta agilityssa, tokossa ja rally-tokossa. Ninalla on kokemusta useista erityyppisistä roduista ja hän on itse kilpaillut mm. corgin, kelpien, saksanpaimenkoiran, dobermannin, belgianpaimenkoira malinoisin, bordercollien, siperian huskyn, sekä borderterrierin kanssa.

Harjoitukset ovat 5 hengen pienryhmässä hallillamme, joten treenaamaan on mukavaa ja turvallista tulla säällä kuin säällä! Harjoituksiin kuuluu sekä yksilö-, että ryhmätreenejä!

Koulutukset ovat lauantaisin klo 11-12, koulutuspäivät ovat: 18.7., 25.7., 1.8. (8.8. tauko) ja 15.8.

Kirjoitathan lisätietokenttään koirasi tiedot, koulutustason, sekä mahdolliset toiveet kurssista!
Vahvistusviestissä saat tarkemman kurssi-infon!

Tervetuloa mukaan!!! 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.