Maiju Ojamiehen tottelevaisuusvalmennus 23.8.2020!

16,13 55,65 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Nyt on huippuvalmennusta tarjolla, kun saamme Maiju Ojamiehen vierailemaan Veikariin sunnuntaina 23.8.2020 klo 10!

Valmennus sopii kaiken ikäisille- ja tasoisille koirakoille aloittelevista jo korkeammalla kisaaviin! Kaikki harjoitukset tehdään koirakon toiveet ja taso huomioiden, oli lajisi sitten toko- tai pk-tottelevaisuus!

Käytössämme on viileä sisähalli keinonurmipohjalla, sekä lisäksi myös nurmikenttä hallin vieressä koirakoiden tarpeiden mukaan!

Pieni esittely Maijusta:

Olen aloittanut koiraharrastamisen 16 vuotta sitten ensimmäisen oman koirani, nyt jo 17-vuotiaan westie Ukon kanssa. Agilityn rinnalle tullut toko vei mukanaan ja nyt jo edesmenneestä Elli-westiestäkin saatiin urakoitua tottelevaisuusvalio.
Tällä hetkellä 8,5-vuotias bordercollie Ihme on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja kuulunut useita vuosia TOKO-valmennusrenkaaseen sekä viime vuonna TOKO-edustusjoukkueeseen ja sen kanssa on kisattu myös PK-lajien, rally-tokon ja koiratanssin alemmissa luokissa.
Puolitoistavuotias bordercollie Lempi vasta aloittelee harrastusuraansa tokon, PK-lajien ja agilityn parissa.
Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös suorittanut käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa.
Kouluttajana ja koiranohjaajana minulle on erityisen tärkeää, että koira ja ohjaaja muodostavat hyvän tiimin, jossa yhteistyö toimii, yhteinen tekeminen on mukavaa, osapuolet luottavat toisiinsa ja kommunikaatio toimii molempiin suuntiin.
Tavoitteenani on ohjaajaa kohtaan aktiivinen ja yritteliäs koira, joka toimii tehtävään sopivassa vireessä työskennellen ohjaajalleen tarkasti ja keskittyneesti mutta silti rennosti ilman ylimääräistä painetta tai stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet eri tehtävien suorittamiseen.
🙂 🙂 🙂

Koulutuspäivän hinta sisältää hallivuokrat, kahvit/teet läpi päivän, sekä alv 24%.

Paikkoja on rajoitetusti, varaa nopeasti omasi! 
Myös kuunteluoppilaat toivotamme lämpimästi tervetulleiksi.

Kirjoitathan paikkaa lunastaessasi lisätietokenttään koirasi nimen, iän ja koulutustason, sekä toiveesi koulutuksen suhteen!

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Lea Nissinen

Lisätiedot

Valitse vaihtoehdoista

Kuunteluoppilas, Koirakkopaikka, Saman ohjaajan toine koira

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.