Koekentät kiikarissa 22.11.2020!

55,65 

Varasto loppu

Kuvaus

Tervetuloa mukaan treenailemaan pentusia ja nuorukaisia tavoitteena kilpaileminen eri lajeissa!

Tällä neljän kerran kurssilla saat eväät tottelevaisuuden rakentamiseen pennusta kohti koekenttiä.
Kurssilla keskitytään hyvän suhteen, aktiivisuuden ja motivaation luomiseen ja ylläpitoon, sekä viretilan hallintaan. Tottelevaisuusliikkeistä keskitymme seuraamiseen, jäävien liikkeiden alkeisiin, luoksetuloon yms. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omiin treeneihin, vaikka joka kerralle on löyhä teema. Lisäksi keskiössä on koiran oikeanlainen ja oikea-aikainen palkitseminen.

Yksilöharjoitusten lisäksi voimme tehdä harjoituksia toiveiden mukaan myös ryhmässä tai pareittain. Koronatilanteen vuoksi kouluttaja käyttää kasvomaksia. Huolehdimme myös hygieniasta ja turvaväleistä!

Kurssi sopii tavoitteelliselle pennunomistajalle lajista riippumatta; kouluttajalla on kilpailukokemusta tokossa, rally-tokossa ja palveluskoiralajeissa.


Kurssi ei vaadi mitään pohjaosaamista, mutta saat siitä hyvän pohjan lähteä treenaamaan kisatavoitteellisesti vaikkapa ensimmäisen koirasi kanssa. Kurssi sopii myös jo osaavammille pentusille. Harjoitukset suunnitellaan aina koirakkokohtaisesti ja koulutus tapahtuu positiivisia metodeja käyttäen!

Treenipäivät ovat: 22.11., 29.11., 6.12. ja 13.12.
Koulutus on aina sunnuntaisin klo 13-13:55

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.